Šport > Nogomet
21 ogledov

Terry se je potolažil s Ferrarijem

Ferrari, John Terry Instagram
Angleški branilec, ki je drugi polčas nedeljske tekme z Manchester Cityjem preždel na klopi, se je v ponedeljek potolažil z novim Ferrarijem 275.

John Terry je v drugem polčasu tekme na stadionu Etihad nemočno spremljal s klopi, kako so nogometaši Chelseaja v zadnjih 11 minutah rednega dela prejeli dva zadetka in zabeležili visok poraz (0:3) proti enemu najresnejših tekmecev za naslov angleškega prvaka v sezoni 2015/2016.

José Mourinho je Terryja pred začetkom drugega dela tekme zamenjal s Kurtom Zoumo; odločitev, ki je na obraz 34-letnega veterana priklicala izraz vidnega razočaranja. Terry pa ni potreboval dolgo, da se je spravil v boljšo voljo, saj je že v ponedeljek na Instagramu objavil  svojo najnovejšo ''igračko''. Gre za Ferrarija 275, ki je bil izdelan med letoma 1964 in 1968, ima 3.3-litrski motor in 280 do 300 konjskih moči.

Terryjev prijatelj je po črni nedelji, po kateri se Chelsea z eno osvojeno točko nahaja na 16. mestu ligaške lestvice, dejal, da se namerava 34-letnik boriti za svoj položaj. ''Ne pričakujte, da bo odnehal. Igral bo z vsem srcem in prepričan je, da trenerju lahko dokaže svojo vrednost. Nihče ne bo delal tako trdo kot on. John ve, da se zanj zanimajo drugi klubi, vendar je zvest Chelseaju in se ne vidi v drugem dresu. Pričakuje, da bo v ekipi za tekmo z West Bromom, in verjame, da bo Chelsea tudi letos osvojil naslov,'' neimenovan vir citira Daily Mail.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.