Šport > Nogomet
50 ogledov

To je v Olimpijo vnesel novi trener

NK Olimpija NK Maribor Anže Petkovšek
Novi trener Olimpije je po besedah velikega junaka pokalnega derbija z Mariborom v slačilnico vnesel veliko dobre volje.

Olimpija je na prvi polfinalni tekmi Pokala Slovenije premagala Maribor (2:1) po zaslugi dveh golov Leona Benka.

Ljubljančani so po seriji slabih rezultatov, po katerih so nazadovali na tretje mesto prvenstvene lestvice, krvavo potrebovali zmago. Vtise po velikem uspehu je za uradno spletno stran državnega prvaka strnil izkušeni hrvaški napadalec.

"Mislim, da smo odigrali dobro tekmo. Dobro smo se psihično pripravili, veliko smo se pogovarjali o vseh slabih tekmah, ki smo jih odigrali v tem delu sezone. Bilo nam je težko, a smo pokazali značaj in dokazali, da zmoremo,'' je povedal Benko, strelec obeh zadekov v mreži mariborskega vratarja Matka Obradovića.

"Jaz dam vedno vse od sebe. Včasih to izpade dobro, včasih ne. Ampak takšen sem,'' je povedal Benko, a poudaril, da so za oba zadetka v veliki meri zaslužni njegovi soigralci.

''Pomembno je, da zmagujemo. Nisem sam tukaj, če ne bi bilo soigralcev in podaj oziroma kolektiva, ki je pokazal, da zmore, ne bi šlo. Čestital bi soigralcem, gremo naprej, moramo tako nadaljevati."

Najboljši strelec ljubljanskega kluba je spregovoril tudi o novemu trenerju Safetu Hadžiću, ki je v ekipo vnesel val svežine in dobrega razpoloženja.

"Moram ga pohvaliti. Po vseh slabih rezultatih je v moštvo vnesel dobro voljo. Bili smo sproščeni in osredotočeni na tekmo, zato smo zmagali."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.