Šport > Nogomet
4562 ogledov

To so po polomu Olimpije storili Green Dragons

Andrés Vombergar Profimedia
Sredin večer se ni razpletel po okusu ljubljanskih ljubiteljev nogometa.

Po zmagi Maribora v Kopru (0:3) in Mure proti Domžalam (3:0) je bila v boju za naslov na potezi Olimpija. V Stožicah je vodila proti sežanskemu Taborju, nato pa izpustila prednost in izgubila (1:2).

Usodni trenutek se je zgodil v 96. minuti, ko je vratar Žiga Frelih izpustil žogo po predložku, njegovo napako pa je izkoristil Leon Sever in Kraševcem priigral obstanek.

Ljubljančani, ki so bili še pred mesecem dni v izvrstnem položaju za osvojitev naslova, so tako dokončno ostali brez možnosti za prvenstveno lovoriko. Zmagali niso že na šesti ligaški tekmi zapored.

Olimpija SNL Šport Šok v Ljubljani, z zadnjim dotikom na tekmi Olimpija že ostala brez lovorike

Glede na razplet je bilo pričakovati precej kritik s strani navijačev. Po koncu srečanja so bili igralci Olimpije v šoku, po odhodu v slačilnico pa so se vrnili na zelenico in se, vsaj za letošnjo sezono, poslovili od Stožic.

Ob rob tribune so prišli najzvestejši privrženci "zmajev", člani navijaške skupine Green Dragons. A do groženj ali kritik niti slučajno ni prišlo.

Green Dragons | Avtor: Profimedia Profimedia

"Hočemo pokal, hočemo pokal ...," so po krajšem razgovoru vzklikali navijači in tako pokazali, da bodo še naprej trdno stali za ekipo.

Olimpija lahko obliž na rane dobi z zmago v finalu Pokala Slovenije. V njem se bo na koprski Bonifiki pomerila s Celjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.