Šport > Nogomet
36 ogledov

Ujet v ofsajdu: Zaha spal s hčerko Davida Moyesa?

Lauren Moyes hčerka David Moyes Manchester United Reševalni pas/Twitter
Navijači Manchester Uniteda se ob slabi formi moštva sprašujejo, zakaj trener David Moyes še naprej ne ponudi priložnosti poletni okrepitvi Wilfriedu Zahaju.

Razlog naj bi tičal v vse prej kot nogometnih vodah, potem ko so se po medmrežju začele širiti govorice, da je mladi angleški reprezentant Wilfried Zaha malce preveč dobro spoznal Davida Moyesa in njegovo družino, še posebej hčerko Lauren.

Zaha v letošnji sezoni Premier League, kjer se United nahaja šele na sredini lestvice, ni odigral še niti minute, čeprav je bil v lanski sezoni pri Crystal Palacu eden najbolj navdušujočih članov moštva, ki si je izborilo napredovanje med angleško elito.

Naredil "Ronaldinha"

"Neumne govorice #otročje," se je prek Twitterja že odzval Zaha, ki ob mukah prvega moštva igra za mlado ekipo Uniteda, za katero je na nedavni tekmi z Bolton Wanderers zabil tretji gol pri visoki zmagi s 4:0.

To seveda ne bi bil prvi primer trenerja in igralca, ki bi se na nasprotnih bregovih znašla zaradi posteljnih aktivnosti s člani družine. Podobno zgodbo pri Barceloni pred leti preživela trener Frank Rijkaard in brazilski zvezdnik Ronaldinho.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.