Šport > Nogomet
15 ogledov

United zanikal rekordno pogodbo z Rooneyjem

Rooney Rosicky Arsenal Manchester United Premier League Anglija liga prvenstvo EPA
Viri iz kluba so zatrdili, da Wayne Rooney še ni podpisal rekordne nove pogodbe z Manchester Unitedom, ki jo je (domnevno) razkril tabloid The Sun.

The Sun je v svoji nedeljski izdaji poročal, da je Wayne Rooney podpisal novo štiriinpolletno pogodbo z Manchester Unitedom, ki bi ga na Old Traffordu vsaj v teoriji zadržala do leta 2018, vredna pa naj bi bila rekordnih 85,6 milijona evrov, kar bi angleškega reprezentanta naredilo za najbolje plačanega nogometaša v Premier League.

"Dogovora ni, zato ga tudi nismo objavili," je dejal predstavnik za stike z javnostjo pri aktualnih angleških prvakih. Pogajanja naj bi vseeno že stekla, poroča Reuters, potem ko se je Rooney že nekajkrat spogledoval z odhodom iz vrst rdečih vragov.

Konec Mourinhovih sanj?

28-letnemu nekdanjemu članu Evertona je zdaj že bivši trener Sir Alex Ferguson v svoji zadnji trenerski sezoni blokiral zahtevani odhod, potem ko ga je že nekaj sezon prej komaj uspel prepričati v podaljšanje pogodbe.

Rooneyjeva prihodnost je bila v zraku skozi celo poletje, ko si ga je odkrito želel Chelseajev trener José Mourinho, a je United vztrajal pri tem, da Rooney ni naprodaj. Novica o podaljšanju pogodbe bi dobro dela rdečim vragom, ki letos preživljajo eno najslabših sezon pod vodstvom novega trenerja Davida Moyesa, pojavljali pa so se tudi namigi, da bo Mourinho poleti poskušal še enkrat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.