Šport > Nogomet
1116 ogledov

Uradno: Bišćan, adijo

Igor Bišćan Bišćan je po eni sezoni zapustil Ljubljano.
Po treh dneh sestankovanj je zdaj tudi uradno: Igor Bišćan ni več trener državnih prvakov, nogometnega kluba Olimpija.

Nekdanji nogometaš Liverpoola in hrvaške reprezentance Igor Bišćan je moral zapustiti klop Olimpije, čeprav je klub v tej sezoni popeljal do dvojne krone - državnega in pokalnega naslova. Predsednik Milan Mandarić se je za menjavo na klopi odločil navkljub negodovanju navijačev Olimpije, ime Bišćanovega naslednika pa naj bi bilo znano v naslednjih dneh.

Prvi favorit za prevzem funkcije je nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović.

Milan Mandarić Ogorčenje Šport Green Dragons: Menjava Biščana je absurdna!

"Takšna odločitev nikoli ni bila enostavna, a stojim za njo brez pomislekov in verjamem, da je v interesu NK Olimpija. Ne glede na to želim poudariti, da je Igor Biščan opravil svoje poslanstvo v našem klubu v skladu s cilji. Želim mu vse dobro in veliko uspehov v nadaljnji karieri," je o prekinitvi sodelovanja povedal predsednik NK Olimpija Mandarić.

"Zahvaljujem se predsedniku za zaupanje, zahvaljujem se tudi vsem zaposlenim v klubu in vsem drugim, ki so prispevali, da je bila ta sezona za nas zgodovinska. Hvala navijačem za neizmerno podporo in hvala vsem mojim najbližjim sodelavcem za maksimalno pomoč pri delu z ekipo. Hvala tudi igralcem, ki so najbolj zaslužni za izjemen uspeh, ki smo ga dosegli," pa je dejal Bišćan.

Igor Bišćan Mandarić in Bišćan Šport "To je pljunek v obraz vsem navijačem Olimpije"
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.