Šport > Nogomet
1319 ogledov

Ustrelili očeta reprezentanta BiH

Muhamed Bešić EPA
V Bosni in Hercegovini jo je po pretepu skupil oče člana bosanske reprezentance.

V mestu Falešići je bil ustreljen oče nogometnega reprezentanta Bosne in Hercegovine Muhameda Bešića. Do incidenta je prišlo po pretepu, za vse pa naj bi bil kriv alkohol. Oseba z inicijalkami S. S. (letnik 1979) je ustrelila Meha Bešića (1971). Slednji je končal v bolnišnici, ranjen je bil v roko on nogo.

Meho je v četrtek obiskal sina v Splitu, ko se je Muhamed v dresu Evertona meril s splitskim Hajdukom. "Sigurno mu je Muhamed dal nekaj več denarja, saj se Meho v zadnjih dneh ni streznil. Upam, da bodo Bešić in Suljanovići zgladili ta nesporazum," je za avaz.ba dejal eden izmed očividcev dogodka. Gre za sosede in to ni bil njihov prvi spor.

"To je bil pretep med Mehom in tremi brati Suljanović ter dvema njihovima sinovoma. Meho je bil sam, njih pa je bilo pet. V splošnem pretepu je bil Meho premagan. Ko se je pričakovalo, da se bo vse umirilo, je Senad izvlekel pištolo in z dvema streloma zadel Meha," so besede priče povzeli pri avaz.ba.

Zdravko Mamić Poskus atentata Šport V BiH ustrelili Zdravka Mamića

Oče reprezentanta BiH je sicer imel že v preteklosti težave, leta 2013 pa je s terencem trčil v osem vozil in pri tem poškodoval štiri osebe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.