Šport > Nogomet
77 ogledov

V Liverpoolu želijo Şahina

nuri sahin EPA
Turški nogometaš Nuri Şahin se je v dresu Liverpoola letos že večkrat izkazal, v taboru redsov pa razmišljali, da bi s 24-letnikom podpisali pogodbo. Şahin je sicer nogometaš madridskega Reala, ki se trenutno mudi na posoji na Anfieldu.

nuri sahin | Avtor: EPA EPA
Nuri Şahin je v dveh premierligaških tekmah zadel enkrat, v zelo kratkem času pa si je zagotovil mesto v začetni enajsterici Brendana Rodgersa. Turškemu reprezentantu pogodba z Realom poteče šele leta 2017, v Liverpoolu pa resno razmišljajo, da bi ga pridobili za stalno.

Şahin se je redsom pridružil avgusta, iz Liverpoolpa pa prihajajo novice, da si želijo nogometaša odkupiti. Kluba pred posojo nista podpisala nobenega dogovora, kar pomeni, da se bodo morali redsi pogajati z Real Madridom. V taboru španskih prvakov so bili na pogajanja pripravljeni takoj, ko so Şahina posodili za eno sezono. Turški nogometni mojster je v dveh tekmah angleške lige prispeval en gol, preteklo sredo pa je v tekmovanju ligaškega pokala proti West Bromwichu mrežo zatresel dvakrat.

Komentarjev 1
  • JackD 17:24 01.oktober 2012.

    Nuri je "igračina". Na 2 tekmah v PL gol in dve asistenci. Sicer pa na 4 tekmah za klub (še po v poklau in ligi Evropa) 3 goli in 3 asistence. In kolikor je meni znano, so se na koncu ...prikaži večcu pogodili za £14m. Se mi pa zdi, da bo na koncu sezone prišlo do trgovanja na relaciji RM-Pool. Ali ostaja Khedira, ali pa se vrača Alonso (ima le še leto in pol na pogodbi, nove pa ne želi podpisati). Sploh pa Real toliko odličnih igralcev na tej poziciji (Sahin, Xabi, Khedira..) ne potrebuje in ji m bo tudi prav prišel prav vsak €, če bodo morali Ronaldu toliko dvigniti plačo.