Šport > Nogomet
24 ogledov

Vilanova: Jaz sem kriv, če Cesc igra slabo

vilanova barcelona prvi trening EPA
Trener katalonskega ponosa Tito Vilanova je dejal, da je tudi sam, kot trener, kriv za to, da Cesc Fabregas ne igra po svojih najboljših sposobnostih.

Cesc Fabregas je pred dobrim letom v dresu "Blaugrane" začel zares izvrstno, nato pa se je njegova forma, predvsem v letu 2012, precej poslabšala.

"Cesc je vrhunski igralec, ki bi lahko nastopal za katerokoli ekipo na svetu. Pri Barçi pa mora za mesto v enajsterici tekmovati z igralci, ki so bili v zadnjih letih najboljši na svojih položajih," je Fabregasa v bran vzel strateg Barçe Tito Vilanova.

"Ne strinjam se, da Cesc igra slabo. Jaz kot trener sem odgovoren, in če iz njega ne morem spraviti največ, kar lahko ponudi, je to tudi moja krivda," je za katalonski AS povedal naslednik Pepa Guardiole.

Vilanova je razkril tudi ekipo za gostovanje pri klubu iz južnega Madrida Getafeju, ki bo na sporedu v soboto. V postavo se vrača kapetan Carles Puyol, poškodovani pa so Andres Iniesta, Jordi Alba in Alexis Sánchez.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.