Šport > Nogomet
10 ogledov

Vsi bodo nared

Slovenska nogometna reprezentanca je tako opravila še zadnji trening pred sredin Žurnal24 main
Nihče izmed slovenskih nogometnih reprezentantov nima hujših težav s poškodbo, zato lahko Matjaž Kek za Severno Irsko izbira iz polnega kadra.
 
 

Radosavljević je pripravljen. Imel je težave z zadnjo stegensko mišico, a se je zelo dobro odzval na terapije.

Dr. Vasja Kruh

 
Slovenski nogometaši so opravili še zadnji trening pred jutrišnjo kvalifikacijsko tekmo v Belfastu proti Severni Irski. Vadbo so opravili tudi trije, ki so imeli pred tem nekaj težav s poškodbami. Zlatko Dedić in Suad Fileković po besedah reprezentančnega zdravnika dr. Vasje Kruha za tekmo nista ogrožena, Matjaž Kek pa bo imel na voljo tudi Aleksandra Radosavljevića, ki je zaradi poškodbe zadnje stegenske mišice preskočil srečanje s Češko.

"Radosavljević je pripravljen. Imel je težave z zadnjo stegensko mišico, a se je zelo dobro odzval na terapije. Na zadnjem treningu se je sicer po mojih navodilih moral nekoliko bolj temeljito ogreti, vendar preprek za nastop ni," nam je povedal dr. Kruh. Selektor bo tri nogometaše, ki ne bodo v kadru za srečanje in si ga bodo ogledali s tribun, določil na dan tekme.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.