Šport > Nogomet
59 ogledov

Vučkić dobil hčerko in zadel za zmago

vučkić newcastle gol Reuters
Slovenski ofenzivni vezist Haris Vučkić ima za sabo neverjeten teden. Zmagoviti gol je lahko posvetil ženi in novorojeni hčerkici.

Haris Vučkić je v minuli sezoni navduševal v dresu velikana Glasgow Rangersa, ki se je sicer pred nekaj leti zaradi velikih finančnih težav moral preseliti v najnižjo škotsko ligo, a je ob igranju Slovenca že bil na pragu vrnitve med elito. Vučkić in kolegi so se v play-offu potegovali za prvo ligo, a jim preboj med najboljše ni uspel.

Vučkić se je po sezoni vrnil iz posoje, Newcastle pa ga je nato znova poslal na kaljenje v drug klub. Trenutno je član Wigana, ki se želi vrniti nazaj v angleško drugoligaško konkurenco, v zadnjem kolu pa Division One pa je zmagovalcu FA pokala iz leta 2013 pomembne točke prinesel prav Slovenec. Ta je zadel v 80. minuti tekme proti Bradford Cityju, dvoboj pa se je končal z 1:0.

Vučkić sicer ne blesti tako kot na Škotskem, to je bil šele njegov drugi zadetek v ligi za Wigan. Klub je trenutno odigral 37 od 46 tekem in je drugi na lestvici z 68 točkami. Drugo mesto še prinaša neposredno napredovanje, klubi od tretjega do šestega mesta pa bodo po play-offu dali še enega člana League Championship za naslednje sezono. Prvi v tretjeligaški konkurenci je sicer Burton (74 točk), ki mu sledujo Wigan (68), Walsall (68), Gillingham (63), Millwall (62) in Bradford (58).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.