Šport
66 ogledov

Vučkić navdušuje v dresu Rangersov

Haris Vučkić je v treh mesecih postal ljubljenec navijačev škotskega velikana. Vse njegove zadetkev škotskem Championshipu si lahko pogledate v videu.

Nekdanji član Domžal in Newcastla Haris Vučkić je januarja prispel v Glasgow, kjer je v slabih treh mesecih zabil že devet golov, od tega osem v prvenstvu, enega pa je dodal v škotskem pokalu.

Dvaindvajsetletni nogometaš za Rangerse igra kot posojeni nogometaš Newcastla, v zadnjih mesecih pa je izjavil, da se s k srakam, kjer v članski konkurenci ni dobil prave priložnosti, ne namerava vrniti. 

Škotski velikan, ki se je po bankrotu v sezoni 2011/12 preselil v četrto škotsko ligo, je trenutno tretji po 35. kolih v škotskem Championshipu. Rangersi zaostajajo za obema kluboma iz Edinburgha - Heartsi so si z 90 točkami že priigrali vrnitev v Premiership, drugi Hibernian pa ima ob 67 točkah le točko več od Rangersov. Slednja dva se bosta s četrtouvrščenim klubom Queen of South v play-offu pomerila še za preostalo mesto, ki vodi med elito. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.