Šport > Nogomet
42 ogledov

Everton in WBA imenovala nova trenerja

sam allardyce EPA Allardyce se kljub drugačnim napovedim vrača na klubsko sceno.
Angleška nogometna strokovnjaka Sam Allardyce in Alan Pardew imata nova delodajalca.

Nekdanji selektor angleške nogometne reprezentance Sam Allardyce je novi trener angleškega prvoligaša Evertona, poročajo angleški mediji. Allardyce bo na klopi zamenjal Nizozemca Ronalda Koemana, ki ga je prejšnji mesec klub zaradi slabih rezultatov odpustil.

Po odpovedi Koemanu je klub iz Liverpoola vodil David Unsworth, a se krivulja uspehov ni obrnila, Everton je trenutno z 12 točkami na 17. mestu prvenstvene razpredelnice.

Triinšestdesetletni Allardyce, ki je v torek prekinil počitnice v Dubaju, je bil lani trener Crystal Palacea. Uspel ga je zadržati v Premier League, a je kljub temu pred začetkom nove sezone odstopil.

WBA našel menjavo za Pulisa

Alan Pardew | Avtor: Profimedia Profimedia

Šestinpetdesetletni Alan Pardew, nekdanji trener West Hama, Newcastla, Southamptona, Charltona, Readinga in Crystal Palaca, je na tem položaju zamenjal Tonyja Pulisa.

West Brom je trenutno na 16. mestu v 20-članski elitni angleški ligi premier league. Pardew je z novimi delodajalci podpisal pogodbo za obdobje dveh let in pol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.