Šport > Nogomet
15 ogledov

Z gejevskimi fotografijami nad člane PSG

Pastore Lavezzi Barcelona PSG Paris Saint-Germain Liga prvakov četrtfinale EPA
Ustvarjalci šaljive italijanske oddaje Le Iene so v najnovejšem delu podali v Pariz, kjer so pred prihodom na trening čakali na igralce Paris Saint-Germaina. Vsakemu izmed njih so v roke potisnili fotomontažo, kjer so bili Javier Pastore, Marco Verratti, David Beckham, Zlatan Ibrahimović in trener Carlo Ancelotti prikazani v "gejevskih pozah".

Prvi je na limanice Italijanov padel Javier Pastore, nekdanji soigralec Armina Bačinovića in Josipa Iličića pri Palermu, ki je ponujeno fotografijo sprejel z dobršno mero smeha. Nato se je mimo pripeljal Italijan Marco Verratti.

"Kaj ku**c je to?" je vprašal začudeni Verratti. "Za božjo voljo ..." je še dodal, ko mu je komedijant razložil, da je to fotografijo naredil posebej zanj, njegov sovoznik pa je pribil, da "izgledata dobro". Verratti se je moral na koncu izmakniti tudi poljubu in povabilu na masažo prostate, šaljivec pa ga je še prosil, naj ga ne pušča samega z njegovo bageto.

Italijani so ustavili še enega svojega rojaka, trenerja Carla Ancelottija, ki se je prav tako nasmehnil in dobil povabilo na predigro, medtem ko je "novinarja" še zanimalo, kako se igra presing mož na moža.

Beckhamu bi pel na njegov najboljši mikrofon

Svetovni superzvezdnik David Beckham je izvedel, da je šaljivec njegova Victoria, ki bi rada pela na njegov najboljši mirofon, nato pa je nastopil trenutek Zlatana Ibrahimovića. Kung-fu mojster bi lahko vsiljivca z eno potezo prikoval na tla za vekomaj, a se je le - nasmehnil.

"Ma daj, ne se hecat'," je dejal švedski napdalec, ki ga je njegov novi najboljši prijatelj povabil, da se z njim pozabava na tleh, skušal pa ga je tudi poljubiti. Na koncu se je sicer malce neokusno skušal "pošaliti" na račun njegovega velikega nosu, a je "Ibra" vse sprejel kot pravi profesionalec.





Nori prispevek italijanske medijske hiše Mediaset:



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.