Šport > Nogomet
37 ogledov

''Z Modrićem sva samo prijatelja''

luka modrić twitter Reševalni pas/Twitter
Manekenka Dajana Gudić, ki so jo v nekem klubu v Los Angelesu fotografirali v družbi Luke Modrića, je zatrdila, da sta z nogometašem Reala Madrida samo prijatelja.

Nedavno so se na Twitterju pojavile fotografije hrvaškega vezista, ki so ga med ameriško turnejo v Los Angelesu fotografirali v družbi manekenke Dajane Gudić. Slike so dvignile veliko prahu, lepotica pa je zatrdila, da se med njima ne dogaja nič.

''Družim in fotografiram se s številnimi ljudmi, a kaj takega se mi ni še nikoli zgodilo. Novinarji pišejo marsikaj, vendar iskreno povem, da me ne zanima, saj se med mano in Lukom ne dogaja nič. Moji bližnji vedo, kakšen človek sem, drugi pa niso pomembni. Spoštujem Luko in njegovo družino, tako kot on spoštuje mene, in najin odnos je prijateljski,'' je povedala Gudićeva, ki v ZDA dela kot TV-voditeljica in manekenka.

Njene besede je potrdil tudi Modrić, ki je dejal, da ne more verjeti, kakšna zgodba lahko nastane iz preproste fotografije.

Komentarjev 3
  • heavyd 13:44 12.avgust 2013.

    zurnal je postal hujše kot 24kur

  • srecko31 11:54 12.avgust 2013.

    Dragi novinar,pusti že enkrat Jugoslavijo pri miru,Jugoslavije ni več,ne razumem te zakaj si se sploh priselil v Slovenijo,če si še vedno tako navdušen na bivšo Jugo.

  • Mimi Blue 11:14 12.avgust 2013.

    drogiranje v javnosti...jou Luka a paše joint ko šaka budali,a?