Šport > Nogomet
122 ogledov

Zbolel Iličićev soigralec

Marco Sportiello Profimedia
Prvi oboleli tudi v ekipi Atalante.

Italijanski nogometni prvoligaš Atalanta, ekipa slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, je sporočila, da ima prvega s koronavirusom okuženega člana. To je vratar Marco Sportiello, ki je branil tudi na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti Valencii. Sportiello vsaj zaenkrat nima simptomov bolezni, poroča Corriere dello sport. Preventivna karantena, v kateri je vsa ekipa, se bo iztekla 27. marca.

Po mnenju mnogih je prav prva tekma med Atalanto in Valencio, ki je bila odigrana v Milanu, povzročila, da je Bergamo postal žarišče koronavirusa. Navijači so se v glavno mesto Lombardije, stadion v Bergamu prenavljajo, v veliki meri odpravili z avtobusi, po visoki zmagi s 4:1 pa so prešerno slavili.

bergamo krste Začetek apokalipse Šport Znan glavni vzrok italijanske grozljivke - biološka bomba na San Siru!

"Ključen je bil 19. februar, ko se je 40.000 ljudi iz Bergama odpravilo na San Siro. Šli so z avtobusi, avtomobili, kombiji ... To je bila biološka bomba," je prepričan priznani italijanski pulmolog Fabiano di Marco.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice