Šport > Nogomet
83 ogledov

Zlatan Ibrahimovič znova blestel z izjavo

zlatan ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović po koncu sezone namerava zapustiti PSG. Dejal je, da ostane le v primeru, da na mesto, kjer je zdaj Eifflov stolp v Parizu, postavijo njegov kip.

PSG si je že dva meseca pred koncem prvenstva zagotovil naslov francoskega prvaka. Na zadnji tekmi proti Troyesu so Parižani slavili s kar 9:0, Zlatan Ibrahimović pa je štirikrat zatresel mrežo nasprotnika. Navijači kluba iz Pariza se zdaj predvsem ukvarjajo s tem, ali bo 34-letni švedski napadalec še naprej nosil dres Paris Saint-Germaina.

"Tako kot razmišljam sedaj, je le malo možnosti, da ostanem. Ne sprašujte me, kam bom odšel. S PSG imam še mesec in pol pogodbo in v tem času želim uživati. Ne samo jaz, ampak tudi vsi soigral, z njimi imam odličen odnos," je dejal Ibra in v svojem stilu nadaljeval: "Če zamenjajo Eifflov stopl z mojim spomenikom, obljubljam, da bom ostal. S klubom želim osvojiti Ligo prvakov, o prihodnosti pa se bom odločil po koncu evropskega prvenstva."

Katarski bogataš  Nasser Al-Khelaifi je sicer obljubil, da se bo z Ibrahimovićem pogovirl o podaljšanju sodelovanja. "Pariz je čaroben, takšen pa je tudi Ibra. Vsi si želijo, da bi Zlatan ostal, seveda se bomo pogovarjali," pravi  Al-Khelaifi.

Komentarjev 1