Šport > Nogomet
27 ogledov

Zveza zahteva nove posnetke pljunka

Angleška nogometna zveza preiskuje domnevni pljunek Marouana Fellainija.

Po spletu je zakrožil posnetek na katerem se zdi, da je Marouane Fellaini, nogometaš Manchester Uniteda, pljunil proti Pablu Zabaletu, nogometašu Manchester Cityja. Angleška nogometna zveza si želi primer raziskati, zato je zahtevala dodatne posnetke, saj iz omenjenega posnetka (ki si ga lahko ogledate zgoraj) ni bilo povsem jasno, ali je do pljunka prišo ali ne.

Sporna situacija se je pripetila po prekršku Belgijca nad Argentincem, ko ga je ob borbi za žogo s komolcem zadel v obraz, zaradi česar je Zabaleta na tleh obležal poškodovan. Čeprav je bil Fellaini takrat opozorjen le z rumenim kartonom, bi se lahko zgodilo, da bi moral nekaj tekem izpustiti, če zveza ugotovi, da je do neprimernega dejanja dejansko prišlo. Pred časom je bil tako kaznovan nogometaš Hull Cityja George Boyd, čigar pljunek v obraz vratarju Manchester Cityja Joeju Hartu so zabeležile kamere. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.