Šport
263 ogledov

Nov primer koronavirusa na OP Francije

Roland Garros
Na pariškem grand slamu dogajanje še naprej kroji covid-19.

Na odprtem prvenstvu Francije v tenisu so prireditelji potrdili nov primer okužbe s koronavirusom. Zaradi okužbe trenerja so eno od igralk, ki nastopa v dvojicah, označili kot potencialno okuženo igralko, pri tem pa niso sporočili njenega imena. Skupaj s partnerko so ju izključili s seznama nastopajočih, poročajo agencije.

Kaja Juvan OP Francije Šport 19-letna Slovenka izločila bivšo številko 1

Prireditelji so imeli težave s pozitivnimi primeri že v kvalifikacijah, kar je sprožilo val nejevolje. Nekateri igralci, kot denimo Španec Fernando Verdasco, so podvomili o pozitivnih testih in kritizirali prireditelje.

Verdasco je bil pozitiven na novi koronavirus že avgusta, tik pred začetkom OP Francije pa je test znova pokazal prisotnost virusa, podobno kot pri francoskem igralcu Benoîtu Paireju, ki pa je kljub pozitivnemu testu lahko zaigral na turnirju v Hamburgu.

Španec meni, da so mu odvzeli pravico nastopa na Roland Garrosu, ker ga niso še enkrat testirali in s tem izključili možnosti, da je šlo pri prvem testu za napako.

fernando verdasco "Ne poslušajo!" Šport 'Pozitivni' španski zvezdnik besen na organizatorje
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice