Šport
62 ogledov

Obleganje Schumacherjeve vile

norbert haug mick schumacher Profimedias
Nekdanji športni direktor Mercedesa in dober prijatelj Michaela Schuamcherja je razkril, da domovanje sedemkratnega svetovnega prvaka vseskozi oblegajo paparaci in novinarji.

Od nesreče Michaela Schumacherja, ki se je poškodoval med smučanjem v francoskih Alpah, sta minili že dve leti in pol, javnost pa še naprej ugiba, kakšno je realno zdravstveno stanje statistično najuspešnejšega dirkača vseh časov. 

Družina skrbno varuje Michaelovo zasebnost, menedžerka Sabine Kehm pa vztrajno sledi dirkačevi filozofiji, ki je že pred nesrečo želel pobegniti soju žarometov. Schumacher je bil goreč zagovornik stroge ločnice med zasebnim in javnim življenjem, kar so pred nesrečo upoštevali vsi nemški, švicarski in svetovni tabloidi.
Po nesreči je zanimanje za to, kaj se dogaja za zaprtimi vrati družine Schumacher, močno naraslo, a Michaelovi bližnji vztrajajo pri tem, da bodo sledili dirkačevi želji in javnosti izdali le toliko, kolikor je nujno potrebno.

S tem so razdelili dirkaško javnost in navijače, saj so nekateri mnenja, da z molkom samo prilivajo olje na ogenj govoricam ter da bi morali javnosti naliti čistega vina, medtem ko drugi poudarjajo, da ima družina pravico do zasebnosti.

Med tistimi, ki menijo, da si družina Schumacher zasluži mir pred vsiljivimi fotografi in novinarji, je tudi nekdanji športni direktor Mercedesa in Michaelov tesen prijatelj Norbert Haug.

Nemški novinar, ki z družino Schumacher ostaja v prijateljskih odnosih, je razkril, da vilo ob Ženevskem jezeru, kjer okreva nekdanji dirkač formule 1, vseskozi oblegajo številni fotografi in novinarji, ki so za pridobitev enega najbolj želenih posnetkov pripravljeni prestopiti vse meje dobrega okusa.

''Schumacherjevo hišo oblegajo paparaci,'' je povedal nekdanji podpredsednik Mercedesovega oddelka za motošport in dodal, da vilo obletavajo brezpilotni zrakoplovi, opremljeni s kamerami in fotoaparati. ''Hišo napadajo droni,'' je dodal Haug.

Nemec tako kot vsi dobro obveščeni viri ni želel razkriti, kaj se dogaja s sedemkratni svetovnim prvakom, je pa navijačem in vsem, ki stiskajo pesti za Schumacherja, poslal sporočilo. ''Če komu lahko uspe nemogoče, potem je to Michael Schumacher.''

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.