Šport
16 ogledov

Pep odvihral z novinarske konference

pep guardiola EPA
Katalonski trener je odkorakal s petkove novinarske konference, ko ga je eden izmed prisotnih novinarjev vprašal o govoricah, ki ga povezujejo s klopjo reprezentance Anglije.

Josep Guardiola je ekspresno zaključil z novinarsko konferenco Bayerna pred prvenstveno tekmo pri Mainzu 05, potem ko ga je ujezilo vprašanje o govoricah, ki ga povezujejo s selitvijo na klop angleške reprezentance.

Tabolid The Sun je v petek zatrdil, da Angleška nogometna zveza (FA) Guardiolo vidi kot potencialnega naslednika selektorja Roya Hodgsona. Ta bi lahko klop reprezentance zapustil ob morebitnem hitrem slovesu z Eura 2016, kamor so se Angleži v skupini s Slovenijo, Švico, Estonijo, Litvo in San Marinom sicer ekspresno uvrstili brez izgubljene točke.

"Dajte no, naslednje vprašanje. Naslednje vprašanje, prosim. Ne. Sem trener pri Bayernu. Hvala," je dejal 44-letnik, preden je zapustil prostor.

Bayern bo pred prihodom zagrebškega Dinama na Allianz Areno, kjer bo na sporedu dvoboj vodilnih ekip ene od skupin Lige prvakov, sicer gostoval pri Mainzu - po šestih kolih je Guardiola z varovanci še nepremagan, izgubil pa ni niti točke. Vračajo se tudi poškodovani nogometaši in Guardiola je razkril, da je Arjen Robben že začel s prvimi vajami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.