Šport
16 ogledov

Pokerašu ukradli ferarrija F430

Žurnal24 main
Tudi profesionalni pokeraši niso imuni na kraje. To je pred nekaj dnevi na lastni koži občutil Avstralec, sicer član Full Tiltove ekipe, profesionalec Van Marcus.

Po prijetnem večeru v igralnici Crown Casino se je Van Marcus želel odpraviti domov, a je ugotovil, da je medtem nekdo sunil njegov povsem nov ferarri F430 Spider. Celotna kraja pa ni bila prav nič podobna tistim iz akcijskih filmov ali pa zgodbic, ki jih večkrat slišimo ali preberemo v časopisu, saj tat za krajo avta sploh ni potreboval nobenega orodja, le nekaj lepih besed in avstralskih dolarjev. Tridesetletni domačin se je namreč le samozavestno sprehodil do mladeniča, ki pred igralnico parkira avtomobil, pokazal na prvi ferarri, se predstavil kot njegov lastnik, podpisal ustrezen obrazec in mladeniča nagradil s 30$ napitnine ter se nato odpeljal v noč.

Na srečo so oblasti dobrih šest ur kasneje 30-letnega Adama Ramseyja, ki si je "izposodil" Vanov ferarri, ujele na eni od bencinskih črpalk ter avto vrnile lastniku, kar pa Avstralca vseeno ni pomirilo, saj ga ta zaradi celotnega incidenta skorajda ni želel vzeti nazaj.

Ko je prišel iz igralnice in ugotovil, da mu je nekdo na tako lahek način odtujil jeklenega konjička, se je Marcus namreč zelo razjezil: "Zelo sem jezen, prav ponorel bom. Ne morem verjeti, da lahko v igralnici zapravijo na milijone dolarjev za opazovanje igralcev in lovljenje goljufov, ko pa gre za nekaj zunaj njihove igralnice, na to sploh niso pozorni," je Van še povedal za avstralski časnik The Sun. Avstralec je imel vso pravico do tega, da se razjezi, saj so mu neposredno pred vhodom v igralnico na skorajda neverjeten način ukradli avto, katerega vrednost ni ravno zanemarljiva. Tudi potem ko je bil avto vrnjen lastniku, pa ga je Van le stežka sploh pogledal, saj ima po lastnih besedah zdaj občutek, kot da to sploh ni več njegov avto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.