Šport
5189 ogledov

Policija na delu, na sumljivo igro vplačano pravo bogastvo

Jana Sizikova Madison Brengle OP Francije PrtSc
Peščeni grand slam v Parizu se počasi preveša v drugo polovico, pozornost pa je vzbudil sumljiv dvoboj v konkurenci ženskih dvojic.

V prvem krogu turnirja ženskih dvojic sta se Romunki Andreea Mitu in Patricia Maria Tig pomerili z ameriško-rusko navezo - Madison Brengle/Jana Sizikova. Romunki sta obračun dobili s 7:6, 6:4, a po mnenju nekaterih na nečasten način.

Novak Đoković Roland Garros Šport Bedene predal dvoboj, Đoković izjemen

Potem, ko sta Mitujeva in Tigova dobili prvi niz, je bil v drugem izid izenačen na 2:2. V peti igri je servirala Sizikova in naredila dve dvojni napaki pri servisu, igro pa sta Romunki dobili brez izgubljene točke.

Opisan scenarij je vzbudil pozornost organov pregona, saj je bilo na omenjeno igro v okviru spletnih stavnic vplačanih na stotisoče evrov, seveda na "break", ki se je nato tudi zgodil.

Igra je izstopala v sicer precej izenačenem obračunu in francoska policija naj bi po poročanju lokalnih medijev preiskovala vpletenost vsaj ene izmed igralk v nečedne stavniške posle.

dimitrov Komedija Šport Dimitrov se je zaplezal v trenirko

Romunki sta nato v petek dobili še en obračun in se uvrstili v osmino finala, kjer se bosta pomerili z Madžarko Timeo Babos in domačinko Kristina Mladenovic. 

Komentarjev 1
  • james98 18:22 04.oktober 2020.

    Če se ne veste je ves šport podkuplje ker odkar slovenski Timi prenašajo drogo na tekmah so povsod zmagovalci

Sorodne novice