Šport
17 ogledov

Razredčena konkurenca v Monte Carlu

david ferrer EPA
Španec David Ferrer je zaradi poškodbe stegenske mišice odpovedal nastop na mastersu v Monte Carlu. Četrti igralec sveta se je poškodoval v finalu turnirja v Miamiju, kjer je po maratonskem dvoboju izgubil proti Škotu Andyju Murrayu.

David Ferrer ne bo zaigral na prvem peščenem mastersu v letošnji sezoni v Monte Carlu. Španski tenisač, ki trenutno zaseda četrto mesto na lestvici ATP, je odločitev brez velikega pompa objavil na socialnem omrežju Twitter. ''Na žalost ne bom mogel nastopiti v Monte Carlu zaradi fizičnih težav,'' je zapisal Španec, ki ima na lestvici 585 točk prednosti pred rojakom Rafaelom Nadalom.

Ferrer upa, da bo nared za turnir v Barceloni, ki se začne 22. aprila. Španski veteran je nekdanji finalist turnirja v Monte Carlu - leta 2011 ga je premagal Nadal.

''Divja karta'' Monfilsu

''Divjo karto'' za nastop na turnirju v kneževini Monako je dobil povratnik na teniška igrišča Gael Monfils. Nekdanji tenisač prve deseterice trenutno zaseda 103. mesto na lestvici ATP. Francoz je v tem tednu zaigral na turnirju v Houstonu, kjer ga je v drugem kolu premagal Španec Nicolas Almagro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.