Šport
68 ogledov

Rdeči vrag zablestel v porno vlogi

luis van gaal manchester united EPA
Kar nekaj nogometašev Manchester Uniteda se je znašlo v klubski preiskavi. Razlog je seks enega izmed njih s privrženko kluba na wc-ju, nekaj drugih pa je veseli dogodek posnelo.

Na zabavi v nočnem klubu je nekdo od nogometašev Manchester Uniteda, šlo naj bi za reprezentančnega igralca, dobil priložnost, da potelovadi tudi na wc-ju. Njegovo početje so z mobitelom posneli njegovi soigralci in ga kasneje delili s skoraj vsemi zaposlenimi v klubu.

"Ne morem nehati jokati. Upam le, da posnetek ne bo prišel v javnost. To bi lahko uničilo moj ugled, a tudi ugled kluba. Nad vsem skupaj sem šokirana, res ne morem verjeti, da se je to zgodilo," je dejala glavna igralka filmčka, sicer redna udeleženka klubskih zabav, ki ime svojega partnerja ni želela izdati.

"Zaprla sta se v wc, nogometaši Uniteda pa so jih snemali preko vrat, nekateri pa so mobitel potisnili tudi pod kabino. Nekdo od gostov je dekle opozoril, da jo snemajo, vendar ni storila nič. Vse skupaj je bilo gnusno," je prizor opisal eden izmed očivdcev dogodka.

Vsa zadeva je dvignignila veliko prahu. "Nogometaše v Premier League spremlja več milijonov ljudi, imajo določeno obveznost do javnosti. So vzorniki za številne mlade in marsikdo si želi, da bi dajali dober vzgled. Morali bi se vesti bolj odgovorno," je menil član britanskega parlamenta John Whittingdale

Komentarjev 2
  • 4krogci 08:04 10.februar 2015.

    Na wc-ju jih obdeluje ko po tekočem traku in pol jo skrbi ugled?? Semizdi da je že dovol nizko padla ;)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:42 09.februar 2015.

    pač sta seksala. kakšn ugled neki? sj si človk madona.