Šport
16 ogledov

Rodićeva zmagovito z Reke

Snežana Rodić se je izkazala v Bruslju. (Foto: Pixsell) Pixsell
Snežana Rodić (Mass) je zmagala na dvoranskem atletskem mitingu na Reki na Hrvaškem v troskoku. Že na svoji prvi tekmi v sezoni je preskočila 14,01 m. Maja Bratkič (Gorica) je bila druga (13,36 m).

"Nastopila sem s krajšega zaleta, z 12 korakov. Tudi po 20 centimetrov sem skočila manj, kot bi lahko, ker sem se pri skoraj vse skokih odrinila pred desko. Nastopila sem tudi brez trenerja Srdjana Djordjevića in dobila potrditev, da sem kar dobro pripravljena," je menila Snežana Rodić.

"Pozimi nisem imela težav z boleznimi ali s poškodbami in sem lahko nemoteno vadila. Sedaj imam na voljo dva tedna, da popravim zalet, ker bom na naslednji tekmi na tujem tekmovala 10. februarja v nemškem Düsseldorfu," je povedala Rodićeva, ki se je že na svoji prvi tekmi v zimi zelo približala normi (14,10 m) za nastop na dvoranskem svetovnem prvenstvu v Carigradu v Turčiji (od 9. do 11. marca).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.