Šport
1704 ogledov

Roglič sporočil svojo odločitev glede Vuelte

Primož Roglič Epa
Letošnja dirka po Španiji se bo začela 20. oktobra v Irunu in se po 18 etapah končala 8. novembra v Madridu.

Slovenski kolesar Primož Roglič, zmagovalec lanske dirke po Španiji in drugi na letošnjem Touru, je na družbenih omrežjih potrdil, da bo nastopil tudi na letošnji izvedbi Vuelte.

"Uživam v lepem vremenu, preden krenemo za Vuelto! Kako je bil vaš dan?" je na družbenih omrežjih ob svoji sliki z lepim sončnim prizorom v ozadju sporočil Roglič.

Kolesar Jumbo Visme - ekipa se je danes odločila, da zaradi primera novega koronavirusa v moštvu ne bo nadaljevala dirke po Italiji - je tako potrdil pričakovanja, da bo nastopil v Španiji, kjer je lani na cilj pripeljal v rdeči majici vodilnega in slavil zmago. Letos naj bi bil sicer v vlogi pomočnika Toma Dumoulina, morda pa bo dobil tudi priložnost za obrambo lanske zmage.

Jumbo-Visma Korona spet udarila Šport Šok za Jumbo-Vismo, dve celotni ekipi zapuščata Giro!

V Španiji pa ne bo prišlo še do enega slovenskega obračuna med Rogličem in zmagovalcem Toura Tadejem Pogačarjem, slednji je namreč po odločitvi svoje ekipe UAE Emirates že prejšnji teden končal nadvse uspešno sezono. Pogačar je bil na Vuelti 2019 sicer tretji v skupnem seštevku.

roglič pogačar Vi to resno? Šport Eurosport: "Pozabite na Slovenijo!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice