Šport
1027 ogledov

"Sem težek astmatik, ne morem vdihovati trave med premori"

Nick Kyrgios Epa
Enfant terrible svetovnega tenisa Nick Kyrgios je znova poskrbel, da se o njem preliva črnilo. Tokrat ga je na obračunu drugega kroga US Opna proti Benjaminu Bonziju zmotil eden od gledalcev, ki naj bi kar sredi dvoboja kadil marihuano.

Nick Kyrigos je na obračunu drugega kroga US Opna po eni do točk prišel do sodnika in se začel pritoževati zaradi neprijetnega vonja po travi (marihuani). "Kadijo prekleto mariuhano," je na igrišču Louia Armstronga bentil visokorasli Avstralec grških korenin.

Seveda so ga novinarji po dvoboju, ki ga je dobil s 3:1 v nizih, pozneje na novinarski konferenci vprašali o tem, zakaj ga je motil neprijeten vonj. "Ljudje ne vedo, toda sem težek astmatik. Ko tečem od ene strani do druge, težko diham in marihuana zagotovo ni nekaj kar si želim vdihovati med točkami," je pojasnil avstralski teniški igralec, sicer finalist zadnjega grand slama v Wimbledonu.

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 20:09 02.september 2022.

    ma kako pa je vedel da kadijo marihuano ? jest vem kako diši dunajski šnicel, ker sem ga že dostikrat imel možnost konzumirat, to je pa to.