Šport
702 ogledov

Serena se počuti diskriminirano

Serena Williams Epa
Serena Williams trdi, da je deležna diskriminacije.
Serena Williams Finale Šport Sereni ni uspelo priti do osmega naslova

Zmagovalka 23-ih teniških turnirjev za grand slam Serena Williams je morala v torek znova na nenajavljen dopinški test. Že petič v letošnjem koledarskem letu. Tolikokrat letos niso nenajavljeno na domu obiskali nobenega drugega ameriškega športnika. In tako je Wiliamsova znova opozorila, da se ji dela krivica.

"Čas je za tisti del dneva, ko pride 'naključni dopinški test. Test samo za Sereno. Izmed vseh uspešnih športnikov samo mene testirajo tolikokrat. Diskriminacija? Mislim, da je res tako. Bom pa vsaj ohranila naš šport čist," je s kančkom ironije na twitterju komentirala mlajša od sester Williams. V drugem twittu je nadaljevala: "Pripravljena sem narediti vse, da bo naš šport ostal čist. Kar nadaljujte. Navdušena sem."

Na to temo je Serena spregovorila že pred začetkom nedavnega turnirja v Wimbledona, ki ga je sklenila s porazom v velikem finalu. "Samo vse testirajte enako pogosto," je takrat pozvala odgovorne. Iz ameriške protidopinške agencije so sicer sporočili, da ni neobičajno, da so bolj uspešni športni večkrat testirani kot tisti manj uspešni.

Stefan Đoković Čustveno Šport Stefan prvič v živo gledal očeta Novaka Đokovića

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.