Šport
263 ogledov

Slovenska odbojkarica domov zaradi marihuane

Sara Hutinski www.odbojka.si
Vodstvo slovenske odprave na SI v Mersinu je suspendiralo odbojkarico slovenske reprezentance Saro Hutinski.

Odbojkarico Saro Hutinski je slovenska delegacija izločila iz ekipe, saj je priznala, da je pred odhodom v Turčijo uživala marihuano.

Za odbojkarico ekipe Nova KBM Branik iz Maribora so igre končane, igralka pa bo zapustila sredozemsko vas v Mersinu ter se vrnila v domovino takoj, ko ji bo vodstvo reprezentance uredilo letalsko vozovnico.

"Ko smo to izvedeli, smo se preprostro odzvali na edini pravilen način in jo izključili iz reprezentance. Tudi odbojkarska reprezentanca jo je po tem priznanju črtala s svojega seznama. Na vodstvu ekipe v Mersinu je, da ji čim prej zagotovimo letalsko vozovnico za vrnitev v domovino," je v zvezi s tem dejal vodja slovenske ekipe na sredozemskih igrah Iztok Čop.

Komentarjev 12
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 03:37 26.junij 2013.

    15 ng/ml po domače povedano da je to možno merit kot doping tja do 30 dni, odvisno od posameznika. Po novem naj bi WADA imela priporočilo za mejo 150 ng/ml kar pomeni merljivo tja do 5 dni, zopet odvisno od ...prikaži večd posameznika. Čop je naredil edino pravilno potezo, ker bi v primeru doping testa in morebitne presežene vrednosti (kakor bi si jo razlagal laboratorij) bila očrnjena celotna reprezentanca. Potrebno je samo razčistiti v glavi zakaj se športaš in kakšne so ti prioritete in potem nimaš težav z uporabo ali neuporabo snovi pri katerih uporabi pride do merljivih doping markerjev.

  • dostvasmam 07:25 25.junij 2013.

    sam res. dejte sliko dol budale. it's a faking joint! iztok čop....sm že mislu da se te bomo znebil v medijih odkr si v penzjonu....

  • širhakl 00:55 25.junij 2013.

    Tole pa komentirajo sami travarji,oops,prežvekovalci,goveda etc.