Šport
35 ogledov

Srbi in Albanci na nevtralnem terenu?

Gudelj Balaj Mitrović zračno plovilo dron velikoalbanska zastava stadion JNA Beo EPA
Prekinjena tekma nogometnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo med Srbijo in Albanijo v Beogradu naj bi se od začetka igrala še enkrat in to, kot poročajo beograjske Večerne novosti, ki se sklicujejo na vir blizu Evropske nogometne zveze (Uefa), na nevtralnem terenu ter brez gledalcev.

Uradna odločitev Evropske nogometne zveze (Uefa) bo znana 23. oktobra, ko bo tričlanska komisija tudi sporočila kazni za obe nacionalni zvezi. Srbski se očitajo navijaški izgredi, metanje bakel in drugih predmetov na igrišče, uporabo laserja, vdor navijačev na teren in slaba organizacija tekme, albanski pa politični navijaški transparent in zavrnitev zahteve po nadaljevanju tekme.

Tekma je bila prekinjena v torek, ko se je na nebu nad stadionom Partizana pojavil brezpilotni model letalo, ki je nosil zemljevid "Velike Albanije". Po tem so nastali neredi in je moral sodnik v 41. minuti prekiniti tekmo.

V postopku tudi Bogdanov

Zaenkrat je policija kaznovala le enega navijača, drugim bodo sodili v naslednjih dneh. Med temi bo spet Ivan Bogdanov, srbski navijač, ki je bil eden od odgovornih že za nerede leta 2010 v Genovi, tokrat pa je bil eden od navijačev, ki so vdrli na teren in ogrožali albanske igralce.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 12:03 17.oktober 2014.

    Nadaljevanje :Mislim da sem vam dokazal , kakšen poden od podna so vaši prispevki iz Beograda ! To Srbsko propagando si zataknite med , no pa saj veste kam !

  • Žurnalček 12:01 17.oktober 2014.

    A boste nehal hebat! Gremo po vrsti in po vaših naslovih 1.Tekma prekinjena aretiran brat Albanskega premiera. ČISTA IN ORDINANTNA LAŽ. Brat je USA in nobeden se ga dotaknil ni , kaj šele da bi se ga upal ...prikaži več v VIP loži aretirati !!!!!2.Albanci skrivali helič v slačilnici Največja laž iz BG od vseh. Helič je takoj UKRADEL eden od navijačev Srbije , ki so vdrli na igrišče !!!!!!#. Udovičić - vse bi ponovilCitirate nogometaša , ki bi moral in tudi bo takoj dobiti rdeč karton , kot nekega junaka , ne pa tistega , ki je EDINI kriv za nastanek incidenta !4. Albanci: edini način , da pokažemo zastavo.Komentar se takoj nadaljuje tako , kot da je to naredila uradna Albanska delegacija, čeprav nima zveze z tem dogodkom, v kar se lahko prepričate na Youtubu in slikovnim priznanjem storilcev iz Makedonije. 5. Balaj -Vse bi ponovil Mogoče človek nima pravice do svojega mšljenja o dogodkih v BG.Mislim da sem vam dokazal , kakšen poden o