Šport
3372 ogledov

Tako pijan, da sta morala prekiniti pogovor

Print Screen
Nekdanjemu prvemu igralcu sveta je bilo tako nerodno, da je pogovor raje prekinil, preden bi stvari ušle izpod nadzora.

Številni tenisači so v času pandemije zelo aktivni na družbenih omrežjih.

Mednje sodi tudi nekdanja številka ena svetovnega tenisa in dvakratni zmagovalec Wimbledona Andy Murray, ki si je za tokratnega sogovornika na Instagramu Live izbral dobrega prijatelja Nicka Kyrgiosa.

marcelo rios Nezaslišano Šport Legendarni Čilenec pozval k poboju kršiteljev karantene

Svojo odločitev je kmalu obžaloval, saj je bil Kyrgios med pogovorom očitno vinjen, kar je močno otežilo normalno komunikacijo med njima.

Tenisača se sicer zasebno zelo dobro razumeta, a izjave kontroverznega Avstralca, ki v teniških krogih uživa sloves "porednega dečka", so bile tudi za Murrayja na meji okusnega.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Britancu je iz minute v minuto postajalo bolj nerodno, ko ga je Kyrgios zasipaval s komplimenti in spotoma obračunaval z drugimi tenisači, denimo s svojim "zapriseženim sovražnikom" Novakom Đokovićem, ki ga Murray nadvse spoštuje.

novak đoković Motiviran Šport Đoković prihaja po Federerjeve rekorde

Opogumljen s šestimi kozarci vina je Đokoviću očital, da ne more vrniti njegovega servisa, nato pa večkrat poudaril, da je Murray boljši tenisač od Srba. 

Britancu je med pogovorom vseskozi pihal na dušo in hvalil njegov zunanji izgled, v nekem trenutku pa je celo izjavil, da je Murray boljši od celotne velike trojice, torej tudi od Rogerja Federerja in Rafaela Nadala

novak đoković Ogorčenje Šport "Đokovićeve izjave me strašijo, mora jih preklicati"

Kyrgios je sogovornika večkrat zamešal za Angleža, čeprav je v resnici Škot, obregnil pa se je tudi ob Avstrijca Dominica Thiema.

"Avstralci in Angleži smo isti. Ali misliš, da bi se s Thiemom ujela? Ne. Mene pritegne dober koktajl, Dominic pa bi raje gledal barvo, kako se suši," je dejal.

Pogovor je trajal slabih 15 minut, nato pa sta ga na pobudo Avstralca prekinila, kar je Murray rade volje sprejel.

Eugenie Bouchard "Vi ste ...!" Šport Lepotica, ki se je ponudila na dražbi, šokirana nad ponudbo

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.