Šport
34 ogledov

V sezono brez Grubišićeve

Grubišić Krim Mercator Oltchim Valcea Liga prvakinj Stožice Saša Despot
Krim Mercator bo jutri predstavil ekipo za sezono 2014/15. Na predstavitvi pa ne bo dosedanje prve vratarke, Hrvatice Jelene Grubišić.

Po poročanju spletne strani Krima se je 27-letna vratarka odločila za odhod k evropskemu prvaku Györu, kjer bo zamenjala nosečo Katrine Lunde Haraldsen. Jelena Grubišić je v Ljubljano sicer prišla pred petimi sezonami iz zagrebške Lokomotive.

Sicer pa bo na sredini predstavitvi precej novih obrazov, saj so se zaradi finančnih težav mnoge igralke poslovile, spremenili pa so se tudi cilji v ligi prvakinj. Nič več ne bo glavni cilj priti v polfinale, novo vodstvo in ekipa trenerke Marte Bon bosta bržčas zadovoljna že z uvrstitvijo v drugi del lige prvakinj.

Bonova ima po odhodu Grubišićeve na voljo še vratarki Sergejo Stefanišin in Mišo Marinček, krilne igralke Majo Luković iz Srbije, Tamaro Mavsar, Aljo Koren, Uršo Urbančič in Jekaterino Čečkovo, zunanje igralke Makedonki Mirjeto Bajramosko in Marino Lambevsko ter Aljo Jankovič, Polono Barič, Nino Zulič, Laro Hrnčič in Ano Zrimšek ter krožni napadalki Francozinjo Amelie Goudjo in Manco Jurič.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.