Šport
20 ogledov

Vonnovo med zabavo obiskala komisija

lindsey vonn tiger woods EPA
Ameriška smučarka Lindsey Vonn se je v New Yorku udeležila modne prireditve in doživela neprijetno presenečenje. Med zabavo jo je obiskala antidopinška komisija, ki je zahtevala, da zmagovalka štirih velikih kristalnih globusov odda vzorec urina.

Lindsey Vonn, ena izmed najboljših alpskih smučark vseh časov, se je zabavala na prireditvi v New Yorku, ko je prejela klic, da jo zunaj čakajo predstavniki Mednarodnega olimpijskega komiteja, ki so v skladu s svojimi pristojnostmi zahtevali, da Američanka opravi dopinški test.

''Počutila se je sijajno – kot Pepelka, dokler niso prišli. Obnašali so se, kot da je zločinka. Pred vsemi so jo prisilili, da je odšla na stranišče. Test je pokazal, da ni jemala nobenih nedovoljenih poživil,'' je povedala prijateljica ameriške smučarke.

''Vonnova z USADO pri antidopinških testih sodeluje že več kot 12 let. USADI je priskrbela podatke o svoji lokaciji v New Yorku, kjer je opravila test. Cenimo njeno profesionalnost in sodelovanje pri postopku, ki je včasih lahko zelo nepriročen,'' je sporočila tiskovna predstavnica USADE Annie Skinner.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.