Šport > Zimski športi
17715 ogledov

Ameriška smučarka pri 38 letih drugič mamica

Resi Stiegler Instagram
Nekdanja ameriška smučarka Resi Stiegler je pred dnevi drugič postala mama. S partnerjem Davidom Kettererjem sta se razveselila hčerkice Romi.

Američanka, sicer hčerka legendarnega avstrijskega olimpijskega prvaka Josefa 'Pepija' Stieglerja, se je s partnerjem Davidom Kettererjem, prav tako nekdanjim alpskim smučarjem iz Nemčije, razveselila hčerkice. 38-letnica je sporočila, da je povila deklico. "Naša mali Romi se je rodila 22. marca, vsi smo zaljubljeni," je zapisala na družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Resi Stiegler (@resistiegler)

Nekdanja specialistika za slalom, v katerem se je v svetovnem pokalu enkrat tudi zavihtela na oder za zmagovalce, je pri 38 drugič postala mamica. Leta 2021 je Stieglerjeva povila prvega otroka, prav tako deklico, ki sliši na ime Rosi.

Pod objavo, s katere je razvidno, da se povečana družinica v porodnišnici pošteno crklja, so se oglasili številni nekdanji in aktualni smuačarji svetovnega pokala. Čestitale so na primer Anna Veith, Lindsey Vonn, Frida Hansdotter in Anna Swenn-Larsson.

Resi Stiegler | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.