Šport > Zimski športi
58 ogledov

Massi: Morda so to moje zadnje tekme

Maze Poljanšek Massi Soči 2014 olimpijske igre po zlati kolajni medalja zlato Facebook
Vodja ekipe Team to aMaze je zatrdil, da bo po koncu sezone morda nehal sodelovati s Tino Maze.

Po tretjem mestu Tine Maze na superveleslalomu v Lenzerheideju je Andrea Massi za Val 202 povedal naslednje: "Mogoče bom nehal letos tukaj. Morda bodo to moje zadnje tekme. Pomembno je tudi moje življenje in zdravje. Vedno dajete dve osebi skupaj, a jaz sem ena oseba, Tina Maze pa je druga oseba."

Goričan je tudi v pogovoru za MMC zatrdil, da se po koncu sezone po vsej verjetnosti poslavlja od Team to aMaze. Dodal je še, da je odločitev sprejemal dlje časa. "Govoril bom še s Tino in se nato dokončno odločil."

Medalje kar deževale

Massi meni, da njegov odhod ne pomeni nujno zaključka kariere Črnjanke. Slednja je v Sočiju sicer napovedala, da namerava vztrajati do SP v Vailu, ki bo na sporedu prihodnje leto. "Tina je takšna šampionka, da lahko nadaljuje tudi brez mene."

Italijanski trener je z Mazejevo sicer sodeloval zadnjih šest let. V tem času je najboljša slovenska smučarka vseh časov osvojila veliki kristalni globus (2013), ob tem pa pobrala še tri male globuse in postavila rekord po številu doseženih točk v svetovnem pokalu. V tem času se je Tina okitila tudi s štirimi olimpijskimi kolajnami, dvema srebrnima iz Vancouvra in dvema zlatima iz Sočija. Na svetovnih prvenstvih se je veselila dveh naslovov, temu pa dodala še štiri srebrne medalje. 

Komentarjev 4
  • smejka 08:55 14.marec 2014.

    to je njuna stvar kaj in kako bosta živela...lepota je pa relativna,A ne,dragec?

  • dragec 07:40 14.marec 2014.

    No, zdaj ste začeli, kaj bo tako lepa ženska z grdobo

  • jezero 17:38 13.marec 2014.

    Na avtobusni je gospa rekla, da ona tudi ni za to, da bi jo on treniral.