Šport > Zimski športi
89660 ogledov

Peter Prevc objavil fotografijo z letala, mnogim je v oči padlo to

Peter Prevc Instagram
Peter Prevc je objavil fotografijo s poleta na Japonsko, a bolj kot luksuzni sedeži je sledilcem na Instagramu v oči padlo nekaj drugega. Kaj? Berite dalje.

Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc je objavil fotografijo s poleta iz Istanbula na Japonsko. Smučarske skakalce v prihodnjih dneh namreč čakata preizkušnji v japonskem Saporu. Gre za prizorišče, kjer so slovenski skakalci v preteklosti že dosegali ene največjih uspehov v svetovnem pokalu, med drugim tudi zgodovinsko trojno slovensko zmago leta 2016. Tedaj je na najvišji stopnički stal prav Peter Prevc, pred bratom Domnom Prevcem in tretjim Robertom Kranjcem. 

Na poti na Japonsko pa si je Peter Prevc odločil krajšati čas s knjigo. A ne kar kateri koli, pač pa knjigo nekdanjega predsednika Republike Slovenije Boruta Pahorja z naslovom Zmaga je začetek. Gre za priročnik za politične in druge začetnike. In Peter Prevc kmalu utegne biti začetnik, saj je pred kratkim sporočil, da po koncu letošnje sezone zaključuje s svojo bogato kariero smučarskega skakalca. S čim se bo ukvarjal v nadaljevanju, še ni sporočil. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Prevc (@pprevc)

Knjigo je ob Prevčevi objavi seveda, povsem razumljivo, nemudoma prepoznal tudi Borut Pahor, ki je zadevo hudomušno pokomentiral: "Bil sem navdušen in počaščen, da bo Peter na poletu bral prav mojo knjigo. Toda v resnici naj bi se zgodilo tole. Peter je na letališču brskal med knjigami in opazil mojo. 'Ta je skoraj razprodana, mu je rekla prodajalka.' -' A je tako dobra?' je vprašal Peter. -'Ne, je odgovorila prodajalka, tako dolgočasna je in vsi že po prvem poglavju prespijo cel polet.'
-'O, potem bi mi pa za Tokio prav prišla,' je rekel Peter in jo vzel."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 16
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:52 16.februar 2024.

    Peter Prevc objavil fotografijo z letala, mnogim je v oči padlo to.Nam je padlo v oči majica,ki reklamira planico,ko je tisto brezvezno knjigo.

  • miran29 19:16 15.februar 2024.

    Udbaško oglasno sporočilo...dogovorjena objava, zelo prozorna....za naivno rajo...

  • Šustet 16:39 15.februar 2024.

    Sploh nisem presenečen da Peter zadnje čase ima slabe rezultate, če bere teke norije.