Šport > Zimski športi
138 ogledov

Shiffrinova sporočila datum vrnitve

mikaela shiffrin Epa
Američanka se je zadnje tekme v prejšnji sezoni, ki jo je že močno prizadela koronska kriza, udeležila januarja.

Smučarska zvezdnica Mikaela Shiffrin se bo na tekme svetovnega pokala vrnila konec novembra v finskem Leviju. Do takrat se tekem še ne bo udeleževala, saj bi rada popolnoma pozdravila poškodbo hrbta, je dejala v pogovoru za spletno stran Mednarodnega olimpijskega komiteja.

"Vse bolje gre. Rehabilitacija in fizioterapija potekata po načrtu, novembra se bom vrnila. Takšen je moj načrt," je dejala Američanka, ki je manjkala tudi na tradicionalni ledeniški prvi tekmi sezone v Söldnu.

aleksander aamodt kilde Šok Šport Najboljši smučar na svetu pozitiven, čeprav je sledil priporočilom

"Do Levija bom lahko že povsem prepričana, kje sem, potrebujem pa še nekaj treninga. Če se bodo spet pojavile bolečine, bom seveda potrebovala več časa. A verjamem, da bo vse v redu," je dejala 25-letna Američanka.

Mikaela Shiffrin | Avtor: Epa Epa

Shiffrinova se je zadnje tekme v prejšnji sezoni, ki jo je že močno prizadela koronska kriza, udeležila januarja. Po nenadni smrti očeta Jeffa se je vrnila v domovino in ni več nastopala. V pogovoru se je ozrla tudi na to težko obdobje življenja.

"Včasih se ti zdi, kot da dobiš dovolj zraka le za to, da preživiš, ne pa tudi, da zares zadihaš. Včasih bi najraje kar ostala v postelji. A skupaj z mamo greva skozi vse to," je še dejala trikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala.

vonn shiffrin Spopad kraljic Šport Prijateljstvo zgolj farsa, Vonnova povedala resnico o Shiffrinovi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice