Šport > Zimski športi
15656 ogledov

Takšno je stanje okuženega Prevca

cene prevc Epa
Srednji od treh bratov Prevc ne bo mogel nastopiti na tekma svetovnega pokala v Lahtiju.

Na tekmah smučarjev skakalcev za svetovni pokal v finskem Lahtiju ne bo slovenskega reprezentanta Ceneta Prevca. Ker je bil na testih pozitiven, ob njem pa še en član ekipe, Cene Prevc ostaja v domači oskrbi, so sporočili iz Smučarske zveze Slovenije.

Kot so pojasnili na zvezi, je bil na PCR testiranju za prisotnost novega koronavirusa pred odhodom na tekme v Lahtiju ta konec tedna Cene Prevc pozitiven, prav tako pa še en član spremljevalne ekipe.

Anže Lanišek Zakopane Smučarski skoki Šport Doskok odnesel zmago Lanišku, odlična predstava Slovencev!

Drugi člani ekipe so bili na testu negativni in so že na prizorišču, v skladu s protokolom krovne zveze Fis so vse reprezentance pred začetkom tekmovanja še enkrat testirali. Pri Slovencih testiranje v Lahtiju ni pokazalo nobene okužbe.

Cene Prevc je namesto na Finskem tako v domači oskrbi in se počuti dobro, saj zaenkrat nima nobenih simptomov, so še sporočili iz SZS.

cene prevc | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • dusan72 07:47 22.januar 2021.

    A ni zanimivo? Nekateri pozitivni in na smrtni postelji (ali še meter globje), drugi pa nimajo simptomov. To je kot neke vrste tombola. Po tej logiki je mogoče že 50% ljudi prebolelo ta famozen covid, pa splo ne ve za ...prikaži več to. Še manj pa ostali ki so bili s tako osebo v stiku in so kljub "hudi nalezljivosti - samo s pogledom" še vedno živi. Ne trdim, da ni virusa, mi pa sigurno dolačeni podatki in številke ne štimajo,

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:19 22.januar 2021.

    Kaj niso športniki kar naprej v izolaciji? Če prav razumem naj ne bi imeli stikov, razen pač ekipa, ki je v varnem mehurčku.