Šport > Zimski športi
12848 ogledov

Štuhčeva v bolnišnici

ilka štuhec Print Screen
Grd padec slovenske smučarke bi lahko imel zelo neprijetne posledice.

Ilka Štuhec je smukaško tekmo v Crans Montani končala v zaščitni ogradi. Sprva je kazalo, da pri padcu ni utrpela nobene hujše poškodbe, saj se je po posredovanju delavcev ob stezi pobrala in se sama odpeljala do cilja.

ilka štuhec Hud padec Šport Zastal dih! Štuhčeva prebila tri plasti in obležala v mreži

Padec pa očitno ni bil povsem nedolžen. Ko je adrenalin popustil, naj bi Štuhčeva začutila bolečine v kolenu. Po poročanju avstrijskih medijev so jo prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico, kjer bo opravila nekaj preiskav.

Novico o obisku bolnišnice je nato potrdila tudi Smučarska zveza Slovenije (SZS):

Smuk v Crans Montani je dobila Italijanka Sofia Goggia, ki je slavila pred Švicarko Joano Haehlen in Švicarko Laro Gut-Behrami. Goggia, superveleslalomska svetovna prvakinja iz Areja, je vpisala šesto zmago v svetovnem pokalu. Najboljša smukačica sezone Schmidhoferjeva je s četrtim mestom še povečala prednost v točkovanju discipline.

Alpske smučarke se bodo v nedeljo pomerile v kombinaciji, na kateri Šthučeve bržkone ne bo na startu. Karavana se bo nato preselila v Soči, kjer bosta na sporedu smuk (2. marec) in superveleslaom (3. marec). Če Mariborčanka ne bo nared do tekem v Rusiji, bo skoraj zagotovo izpadla iz boja za mali kristalni globus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.