Šport > Zimski športi
35 ogledov

Vonnova: Ni bolečine, ni napredka

lindsey vonn koleno rehabilitacija EPA
Ameriški golfist Tiger Woods je spregovoril o zdravstvenem stanju svoje spremljevalke, ameriške smučarke Lindsey Vonn, ki okreva po rekonstrukciji križne vezi.

Lindsey Vonn je morala zaradi poškodbe kolena odpovedati nastop na olimpijskih igrah v Sočiju, kjer bi branila zlato kolajno v smuku. Ameriška smučarka je pred dobrim tednom prestala rekonstrukcijo križne vezi, po prvih napovedih pa naj bi okrevala do svetovnega prvenstva v Vailu.

''Razumem, kaj prestaja, saj sem imel podobno izkušnjo,'' je dejal Woods, ki je prestal štiri operacije na levem kolenu, vključno z rekonstrukcijo leta 2008 po zmagi na odprtem prvenstvu (OP) ZDA. ''A nikoli tako. Operacije so se vrstile skozi več let in težko je, če moraš to prestati dve leti zapored. Enkrat se mi je to zgodilo. Manjkal sem devet mesecev, preden sem ponovno igral,'' je dodal.

Vonnova se v teh dneh posveča rehabilitaciji kolena, kar potrjuje tudi fotografija na družabnem omrežju Facebook. ''Ni bolečine, ni napredka,'' je zapisala Američanka, ki proste dni izkorišča tudi za ogled teniških obračunov na OP Avstralije. ''Ja!!! Federer je zmagal!!! Kakšen borec, nikoli se ne preda. Komaj čakam na klasiko fed vs. nadal,'' je uvrstitev Rogerja Federerja v polfinale turnirja v Melbournu proslavila Švicarjeva velika navijačica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.