Šport > Zimski športi
3676 ogledov

Vonnova spet prikovana na bolniško posteljo

Lindsey Vonn Profimedia
Nekdanja zvezdnica belega cirkusa še vedno trpi za posledicami poškodb, ki jih je utrpela v času aktivne kariere.

Ena najboljših alpsih smučark vseh časov Lindsey Vonn (38) je prestala novo operacijo desnega kolena, s katero je naredila še en korak k uresničitvi svoje velike želje, tj., da bi se končno osvobodila nenehnih bolečin, ki jo tudi štiri leta po slovesu od belih strmin spremljajo na vsakem koraku.

Američanka je že v času aktivne kariere prestajala strašanske muke, posledice padcev, zlomov in natrganin pa jo spremljajo tudi v drugem obdobju življenja, zaradi česar je pred dnevi spet legla na kurirško mizo.

Operacija kolena je bila, ko je zaupala svojim sledilcem na družbenih omrežjih, uspešna, v kratkem pa 38-letnico čaka še en operativni poseg.

Vonn | Avtor: Instagram Instagram
"Imela sem še eno operacijo kolena in vse je bilo v redu," je sporočila Vonnova in se zahvalila za vsa spodbudna sporočila.

"Odločila sem se za še eno operacijo, ker me še vedno pestijo posledice iz moje kariere in se poskušam po najboljših močeh spopadati z bolečino. Upam, da je bila ta operacija velik korak v pravo smer in da mi bo to tudi dolgoročno pomagalo. Še vedno nas čaka delo, verjetno še en poseg, vendar upam, da se bo že s tem stanje izboljšalo," je sporočila Američanka, ki je vse skupaj dokumentirala tudi z objavo fotografij iz bolnišnice.

"Kljub vsem poškodbam ničesar ne obžalujem. Obožujem smučanje in nikoli se ne bom pritoževala nad tem, kar se mi je zgodilo. Še vedno prisegam na svoj moto: 'vsakokrat ko pademo, se poberemo'," je zapisala Vonnova.

Na eni izmed forografij je v naročju držali dve škatli za pico, zato je sledilce zanimalo, če je obe pici pojedla sama. "Ena je bila več kot dovolj zame, druga pa je bila za čudovite medicinske sestre, ki so skrbele zame," je pojasnila.

gola Lindsey Vonn Lindsey Vonn Šport Vonnova prestala pravi pekel lindsey vonn Visok davek Šport Tegobe Lindsey Vonn: "Pričakovala sem, da bo drugače"

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.