Šport > Zimski športi
30032 ogledov

Znane podrobnosti Kosijevega padca, novice niso vzpodbudne

Klemen Kosi Profimedia
Drugi trening smuka na progi Stelvio se ni odvil po slovenskih željah.

V Bormiu je Klemen Kosi grdo padel na enem od skokov po prvem merjenju vmesnega časa in obležal na progi. Zatem so trening za deset minut prekinili, Slovenca pa prepeljali v bolnišnico.

"Po prvem pregledu v bolnišnici v Sondriu lahko potrdijo, da gre za težjo poškodbo desnega kolena, točno diagnozo bodo podali po opravljeni magnetni resonanci. Noč bo prestal v bolnišnici," je sporočila Špela Pretnar, zunanja sodelavka pri Smučarski zvezi Slovenije za odnose z javnostmi.

Bernadette Schild Alpsko smučanje Šport Huda poškodba avstrijske zvezdnice

Kosi je v Bormiu grdo padel na smuku pred dvema letoma. Takrat jo je odnesel z zlomljenim nosom in ličnico in je bil že manj kot tri tedne po poškodbi znova na smučeh.

Smuk bo po novem v Bormiu na sporedu v torek, ko naj bi bile vremenske razmere ugodnejše, ponedeljek pa bo po novem v znamenju superveleslaloma, na katerem so predvideni za nastop trije Slovenci Miha Hrobat, Boštjan Kline in Martin Čater.

Klemen Kosi Smuk Šport Po prvem vmesnem času padec Slovenca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice