Avto
30 ogledov

Spoznajte Lewisov #batmobil

Pagani zonda
1/2
Facebook Lewis Hamilton
Lewis Hanmilton si je za nagrado ob osvojitvi naslova svetovnega prvaka formule 1 privoščil paganija zondo. Narejen je posebej zanj.

Lewis Hamilton ima v svoji privatni garaži že kar nekaj lepotcev, s katerimi preganja dolgčas, ko ne sedi v kokpitu dirkalnika F1. Mercedes-benzu SL AMG black series, SLS AMG black series, mclarnu MP4-12C, maseratiju grancabriu in shelby cobri 427 super snake (slednja sta verjetno bolj za vsakdanje opravke) se je pridružil še pagani zonda 760LH. 

Kot pove ime, gre za svetovnemu prvaku posvečen avtomobil, ki ima poleg barve tudi nekaj drugih posebnosti. Največja med njimi je, da si je dvakratni šampion zaželel ročnega menjalnika in pri Paganiju so mu željo seveda rade volje izpolnili, saj cenijo voznike, ki športnost postavljajo pred udobje.

Prav zanimivo bi bilo videti posnetek iz notranjosti, kako Lewis tudi s pomočjo dela rok prvo stotico doseže v manj kot 3 sekundah. 560 kW (760 KM) v takšnem avtomobilu je sicer več kot dovolj, da se prvak tudi na običajni cesti počuti posebnega. Tudi zato je verjetno avtomobil označil z značko #batmobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.