Šport > Nogomet
25 ogledov

Neke vrste sreča za Nasrija: nazaj že čez 8 tednov

Nasri Negredo Yanga-Mbiwa Jones Newcastle United Manchester City Premier League EPA
Vezist Manchester Cityja Samir Nasri je prek Twitterja razkril, da poškodba kolena, ki jo je utrpel na tekmi z Newcastle Unitedom, le ni tako huda. Vseeno bo počival kar osem tednov.

Pri Manchester Cityju so se po zmagi nad Newcastle Unitedom na St James' Parku (2:0) bali najhujšega, potem ko je vezist Samir Nasri po nepotrebnem startu Mapouja Yange-Mbiwe obležal z navidez hujšo poškodbo kolenskih vezi.

26-letni francoski reprezentant, ki je po anonimnih predstavah pod vodstvom Manuela Pellegrinija letos začel prevzemati vajeti igre v svoje noge, je v ponedeljek prek Twitterja sporočil, da sezone zanj vseeno še ni konec.

"Neke vrste dobra novica"

"Hvala vsem za vaše prijazne besede in izjemno podporo, kot kaže je to neke vrste dobra novica, da bom odsoten okrog osem tednov," je zapisal Nasri. Trener Pellegrini je po tekmi namreč izrazil prepričanje, da gre verjetno za poškodbo kolenskih vezi, medtem ko Yanga-Mbiwa po kar dveh udarcih po nogi ni dobil rdečega kartona.

Oddahnila si je poleg Cityja tudi francoska reprezentanca, ki bo najboljšega Nasrija potrebovala na letošnjem mundialu v Braziliji, verjetno pa bo nekdanji član Arsenala okreval prepozno za obe tekmi z Barcelono v osmini finala Lige prvakov. Sinje modri prav pred topničarji vodijo v Premier League, a jih lahko Londončani znova prehitijo s ponedeljkovo zmago nad Aston Villo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.