Šport
34 ogledov

"Streljaš kot amater. Dovolj je!"

messi aguero di maria copa america argentina EPA (z leve proti desni): Angel Di Maria, Lionel Messi in Sergio Agüero.
Po nepričakovanem porazu Argentine s Paragvajem se je na tapeti znašel eden izmed največjih zvezdnikov gavčev.

Argentinska reprezentanca je na zadnjih treh kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo osvojila le dve točki in se tako znašla zunaj kroga štirih reprezentanc, ki se bodo iz južnoameriških kvalifikacij uvrstile na mundial 2018.

Ob odsotnosti poškodovanega Lionela Messija se je plaz kritik vsul predvsem na napadalca Manchester Cityja Sergia Agüera, čeprav je izjemno priložnost na tekmi zapravil na primer tudi Gonzalo Higuain.

Agüero, zet legendarnega Diega Maradone, je na tokratni tekmi s Paragvajem, ta je prvič premagal Argentino na njenih tleh (1:0), zapravil tudi enajstmetrovko in razkuril privržence gavčev. "Streljaš kot amater. Dovolje je, odidi! Agüero odidi, za Boga milega!" je že v prenosu dejal eden od komentatorjev dvoboja.

Po tekmi je razočaranje nad svojo predstavo izrazil tudi napadalec: "Ne bi se čudil, če me ne bi več klicali v reprezentanco." Agüero, ki v zadnjih sezonah blesti pri Manchetser Cityju, je za gavče doslej dosegel že 33 zadetkov. Dres izbrane vrste je oblekel 79-krat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.