Svet
52 ogledov

Bono za las ušel morilcu iz Nice: Rešili so ga policisti

Vedno dobrodelni Bono bo zapel tudi za Haitijce. (Foto: AFP) Žurnal24 main
"Kot vsi ostali je moral tudi Bono roke položiti na tilnik," je povedala lastnica restavracije, kjer je v času napada večerjal.

Šefa skupine U2 so iz lokala v Nici rešili policisti. Bono je večerjal na terasi restavracije La Petite Maison v neposredni bližini prizorišča, kjer je Mohamed Lahouaiej Bouhlel zapeljal tovornjak v množico ljudi, ki so praznoval dan državnosti.

V napadu, odgovornost zanj je že prevzela Islamska država, je doslej umrlo 84 ljudi, 202 sta ranjena.

Anne-Laure Rubi, lastnica restavracije, kjer se je v trenutku napada nahajal Bono, je za revijo La Parisienne povedala, da je podzavestno za roko prijela nekdanjega župana Nice Christiana Estrosija, ki je za mizo sedel skupaj s članom skupine U2.

"Kaj se dogaja," je vprašala. "Bil je na telefonu in ni želel govoriti o podrobnostih. Mislim, da je ravno tam izvedel za napad," dodaja Rubijeva. 

"Ko je prišla policija, je moral Bomo kot vsi ostali roke položiti na tilnik," je povedala lastnica restavracije, kjer je v času napada večerjal. 

Policija je nato pozvala vse v restavraciji naj bodo mirni. Čez nekaj časa so ga policisti pospremili iz lokala. Skupina U2 se je nato oglasila prek Twitterja.

dezurni@zurnal24.si 

Komentarjev 5
  • Žurnalček 20:39 18.julij 2016.

    Včeraj komentar , da je za las ušel smrti , danes pa med vrsticami , da je zvedel za napad po telefonu !! in sploh ni videl ne vedel kaj se dogaja ! Dejte se no mal skulirat predno pišete ...prikaži več bedarije. Žal nekateri smo tam že dostikrat bili , pa vemo kje je kaj !

  • URIAH HEEP 09:41 18.julij 2016.

    Čudn tič tale BONO, zgleda da kamorkoli gre mu sledijo teroristični false flag napadi!Že zadnjič je bil zraven. Najbolj zanimive pa so slike tovornjaka, nikjer nobene krvi, francoski policaji ne znajo streljati, ker šipa je prestreljena vse naokoli, noben ...prikaži več metek pa ni na šoferjevi strani...http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/216548/nica-najbolj-gnusna-prevara

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 09:38 18.julij 2016.

    Škoda,da je ušel ta medijski prostitutek in lažni humanitarec!