Svet
22 ogledov

Bosanski policisti so odkrili Audi, ki ga je Interpol iskal štiri leta

Ukraden Audi Q7 GP- Mednarodni mejni prehod Popovi
Interpol je premetal cel svet za vozilo, ki je bilo v Sloveniji ukradeno leta 2010.

Policisti mejne policije so v sredo pozno popoldne na mednarodnem mejnem prehodu Popovi, v bližini Bijeljine prestregli Audi Q7, z registrskimi oznakami Bosne in Hercegovine (BiH), ki je bilo julija 2010 ukradeno v Sloveniji.  Vse od takrat so vozilo iskali celo z mednarodno tiralico Interpola, poroča Dnevni avaz.

Z ukradenim Audijem je na mejni prehod pripeljal 41-letni državljan BiH, ki je naj bi nameraval iz BiH pot nadaljevati proti Srbiji.

Policisti so nanj postali pozorni ob pregledu osebnih dokumentov oziroma, ko so zahtevali tudi dokumente s podatki o vozilu. Po temeljitem preverjanju teh podatkov pa se je izkazalo, da so registrske tablice na tem vozilu ponarejene in da vsi podatki ustrezajo vozilu, ki je bilo ukradeno.

Mejni policisti so na kraj zato takoj poklicali tudi tožilca in mu predali vse dokumente, voznika pa so odpeljali v pridržanje.
Komentarjev 2
  • KOJAK 19:39 19.februar 2015.

    HA HA HA kakšne cvetke... Interpol je premetal cel svet... bučmani, kaki novinarji pa ste če niti principa delovanja Interpola ne poznate.

  • Ejsi_Disi 18:50 19.februar 2015.

    A znate vsaj enkrat za sabo prebrat ta skropucala? Vsaj tipkarske napake bi lahko popravili, če že slogovnih niste sposobni!