Svet
21 ogledov

"Dragi, tudi jaz te varam"

Potegavščina Youtube
Roman Atwood je igralec in režiser, predvsem pa šaljivec – zadnja potegavščina pa se je izjalovila.

"Na obletnico se mi je potegavščina dekleta tako ponesrečila, da sem se več dni odločal, ali naj sploh objavim posnetek. Dobro me je, dolgo sem preboleval, ampak očitno sem dobil, kar mi je šlo," je Atwood zapisal pod objavo videa, ki je hitro postal zelo priljubljen – v enem dnevu je na YouTubu doživel 2,5 milijona ogledov. 

Ravno na peto obletnico se je Roman odločil, da svojo izbranko potegne za nos, in ji je povedal, da jo je prevaral. Ta je pričakovano bruhnila v jok, nekoliko nepričakovano pa je bilo njeno priznanje, da ga je tudi ona varala. Atwood se je razburil in zahteval, naj mu pove, s kom – nato pa mu je le povedala, da ga je videla, kako je pripravil kamero, in se odločila, da se bo zadnja smejala ona.

No, v številnih komentarjih Atwoodu očitajo, da je vse skupaj zaigrano. Video si lahko ogledate na tej povezavi in presodite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.