Svet
8720 ogledov

Grozljivo, kaj je 25-letnik počel deklici, mlajši od 15 let

Zloraba Shutterstock
Na nadaljevanje usode čaka v priporu.

Na Hrvaškem odmeva primer zlorabe deklice, mlajše od 15-tih let. Preiskovalni sodnik Županijskega sodišča v Vukovarju je za 25-letnika, osumljenega spolne zlorabe otroka, mlajšega od 15 let, in kaznivega dejanja omogočanja uživanja drog odredil pripor.

Kot so sporočili, so v sredo, 23. avgusta, v občinskem državnem pravobranilstvu v Vukovarju na podlagi kazenske prijave vukovarsko-sremske policije opravili prvo zaslišanje osumljenega hrvaškega državljana zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj spolne zlorabe otroka, mlajšega od 15 let, in kaznivega dejanja omogočanja uživanja mamil.

25-letni osumljenec naj bi v času od 30. maja do 3. junija izvršil navedena kazniva dejanja na škodo otroka. Zoper 25-letnega osumljenca so odredili pripor zaradi obstoja posebnih okoliščin, da bo na prostosti z vplivanjem na oškodovanca posegel v kazenski postopek in ponovil kaznivo dejanje.

Italijanska policija - fotografija je simbolična Neverjetno Svet Očeta med vožnjo infarkt, to je storil sedemletni sin, ki je bil v avtu

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • Pierre 08:52 27.avgust 2023.

    Bil sem polnoleten (19) moja ljubica pa ne (15) pa sva se brez skrbi dol dajala...

  • Boris 08:07 27.avgust 2023.

    Grozljivo ? Hm, na papirju. Nedovoljeno ? Ja, zgleda.

  • Kmodri 07:19 27.avgust 2023.

    Ker so v podrejen položaju v primerjavi s polnoletnimi! Seks med mladoletniki pa ni kazniv, ker zakonodajalec med majhnimi razliki v letih šteje, da gre za enakovreden položaj in da mladostniki med seboj odkrivajo spolnost!